” Fotoclub ‘t Kedakske 3600 ” bezocht tentoonstelling van Yvonne en Freddy in CG De Stegel

“Fotoclub ‘t Kedakske 3600”   is een Genkse fotoclub.  Deze  fotoclub  staat open voor iedereen met een hart voor fotografie en de  stad Genk. Enige voorwaarde om toe te treden is dat je lid bent van één van  vriendenkringen van de stad Genk.   In 2018 werd door de toenmalige leden beslist om van een tijdelijk fotocollectief over te stappen naar een echte fotoclub.  Als naam voor de club werd er gekozen voor ’t Kedakske 3600. (’t Kedakske is plat Genker voor fototoestel, 3600 verwijst uiteraard naar de postcode van de Stad Genk).  Als ondertitel werd gekozen  “de fottógraave van de stad“ om nogmaals onze Genkse roots te onderschrijven, evenals het feit dat Genk steeds prominent aanwezig is in onze fotografie.

Deze collega ‘s bezochten de tentoonstelling in Kinrooi  met de wetenschap dat de fotografie van Yvonne en Freddy veel breder is dan beelden gemaakt in de stad Genk.